Monday 22nd of July 2024

logo

Gammelt kort

gammelt_kort

Danmark før og nu.

Find hvor du bor og se hvordan der så ud for 100 år siden.

Når du indtaster din adresse gøres det meget langsomt.

Billedet du ser, er delt i to, det nye tv og det du har valgt th.

Da det er forvirrende flytter du skyderen lige under billedet helt ud tv.

Gå til denne adresse: http://kmswww3.kms.dk/kortpaanettet/dkfoerognu.htm

 

Foto album

Vi arbejder på denne side

Som kunde hos os

Hvad du kan forvente og muligheder du har som bruger af vores værksted og servicevogn.


Du kan som i andre forretninger komme med dine maskiner og traktorer, på værkstedet eller du kan ringe efter en servicevogn og vi klarer opgaven i marken.
Du fortæller hvad der er galt og hvad du eventuelt skal have renoveret eller udført af service og så klarer vi resten. Hvis du har et nedbrud på en maskine eller traktor, hvor det kan være en god ide at få opgaven løst på værkstedet og ingen transport muligheder har. Kan vi tilbyde at du bruger vores traktor blokvogn og hydrauliks trækspil. til at få materielet transporteret til vores værksted. Det er ikke altid vi har tiden og evner til at klare en opgave, så henviser vi gerne til kollegaer eller henter hjælp hos vores kollegaer.

Baggrund vedr. traktor reparation og service.
Jeg, Niels Arne er udlært inden for Massey Ferguson traktorer og mejetærsker i 1977, har arbejdet med Fendt traktorer siden 1979, Belarus traktorer og maskiner siden 1989 og har desuden arbejdet med Case/IH, Deutz, John Deere, Ford, Fiat, Zetor, Ursus, Bukh, Volvo, Valmet, Leyland, samt div. andre traktor mærker. 
Deltaget i div. efteruddannelse kurser igennem årene. 

Se hvad vi arbejder med og hvad områder vi også gerne hjælper med.
Klik ind på foto album, på forsiden af hjemmesiden, derefter se under værksted eller specielt. Der kan du få et godt indtryk af hvad vi arbejder med og hvad en landbrugsmekaniker skal kunne klare af opgaver.

Salgsformidling er også et af mine aktiver.
På forsiden af hjemmesiden kan du klikke ind under salgsformidling. Det er et område jeg arbejder meget med og har hjulpet rigtig mange mennesker igennem årene, med finde nye maskiner eller har hjulpet dem af med de brugte de havde i overskud. Så bare spørg løs hvis jeg kan hjælpe. Der findes ingen dumme spørgsmål - kun dumme svar.

med venlig hilsen Niels Arne Andersen

 

Medarbejder

Ind imellem har vi brug for freelance medarbejder i korter eller længer perioder. For ikke at spilde din og min tid. Så er der mulighed for at du kan danne dig et indtryk af hvad du kan forvente med et freelance job i Løve Traktorservice A/S ved at læse nedenstående punkter.    

Passer mindst 16 af nedenstående punkter til dig så kunne det måske være noget for dig med et freelance job i Løve Traktorservice A/S,   venlig hilsen Niels Arne. 

1.Du ved som frelance medarbejder, kan du passe din egen forretning og interesser først og har du stadig energi og tid. Har du mulighed for en ekstra indkomst, samt div. økonomikse frynse goder, ved at hjælpe os i Løve Traktorservice.

2. Du ved at ønsker du eventuelt flere arbejdstimer, kan vi undlade at sige nej til så mange opgaver som vi gør. Så du kan få flere timer. En side gevinst for dig er at nu flere timer du arbejder inden for et område. Nu mere erfaring opbygger du.

3. Du ved at hvis ikke arbejdsmiljøet og afregning for udført arbejde passer dig. Er du ikke bundet op af div. kontrakter mm og du har fri mulighed for at stoppe med at arbejde for os.

4. Du har den alder, du har, det er kvalifikationerne der er vigtigst, er der lidt sølvræv over dig er det helt fint.

5. Du ved er du i et firma, hvor der i perioder ikke er fuld beskæftigelse, kan der eventuelt laves en aftale om at du kan arbejde for os i denne periode. Du bliver ikke ansat i denne periode, det er der for megen administration ved. Men vi kan afregne med det firma du er ansat i.

6. Du har job fordi du har arbejdsglæde og har det godt med at omgås andre mennesker.

7. Du og Jeg ved at som selvstændig, har man et sikkerhedsnet  under sig med store masker, fyldt med gribbe i habitter. Så man skal være meget opmærksom på ikke at lave en snuble fejl.

8. Du kan skriftligt, beskrive  en udført arbejdsopgaver på en nemt og forståelig måde og kan betjene en computer.

9. Du har ordenssans, rydder op efter dig, er noget værktøj blevet defekt under brug, har du ansvaret for, at du eller en anden bringer det i orden, så værktøjet er til rådighed til næste opgave, hvor det skal bruges.

10. Du ved at det er en fordel hvis du kan arbejde nogle dage i træk som freelance: det gør det nemmer at tilrettelægge arbejdsopgaverne.

11. Du er meget ansvarsbevist når du udfører opgaver, selv om du ikke har det økonomiske ansvar. 

12. Du er den fødte problem knuser, god til at finde og sætte den rigtige diagnose, på et teknisk problem.

13. Du er klar over at det er vigtigt at fortælle om fejl og skader du har forvoldt, for bl.a. at begrænse eventuelt følgeskader

14. Du har opbygget en livserfaring, der gør du ikke lever et så politiks korrekt liv, at du er en pestilens for dine omgivelser og ikke kan acceptere andres livform eller livsstil.

15. Du omgås sandhed med omtanke.

16. Du er ligeværdig med andre mennesker, du er i øjenhøjde med de mennesker du har med at gører.

17. Du kan forvente, at du skal hjælpe med at udbedre skader eller fejl du selv har forvoldt. Efter såkaldt normal arbejdstid, hvis det er en opgave med deadline på.

18. Du hjælper en kollega med gode råd, hvis kollegaen er ved at gøre en fejl eller løse en opgave på en uhensigtmæssig måde og du modtager gerne gode råd og spørger velvilligt andre om råd og hjælp, 

19. Du er til mere glæde og gavn for samfundet, end omvendt.

20. Du kan tage selvstændige beslutninger, tage intiativ og improviser, hvis der opstår en uventet udfordring.

21. Du har en god evne til at gøre en opgave færdig, inden du holder fyraften. Du ved at måske tager det 15 minutter at gøre opgaven færdig, men du har sikkert  også sparet en time næste dag, Desuden er det nemmer at tilrettelægge næste arbejdsdag.  

22. Du skal ikke forvente ret meget arbejde uden for såkaldt normal arbejdstid, for du har mulighed for aktivt, at deltager i hvornår det er deadline for en opgave du har taget ansvaret for.

23. Du er ikke påståelig, du kan godt se at andre kan havde ret.

24. Du lider ikke af den psykisk forstyrrelse, Kleptoman, sygelig trang til at låne uden ejerens vidende. Du skal ikke forvente at du hele tiden er under opsyn på værkstedet og da det er vigtigt at alt værktøj og reservedele er til rådighed, når en traktor eller en maskine skal samles, eller en kunde eventuelt skal afhente reservedele, duer det bare ikke at reservedelene mangler, p.g.a. Kleptomani.

25. Du gør alt hvad du kan, for at overholde de aftaler du har indgået  med kunderne.

26. Du ved at hvis du ligner noget katten har slæbt med hjem, skal du være pokkers dygtig til dit fag og havde en speciel god personlighed, for at kunderne har tillid til dig.

27.Du bevarer overblikket og har evne til at finde hurtige og hensigtsmæssige løsninger på en akut opstået opgave, selv under psykisk pres

28. Du får udleveret arbejdstøj og der er vaskemaskine til rådighed på værkstedet, til vask af dit arbejdstøj.

29. Du har psyke til at blive sendt ud til en ukendt udfordring, uden varsel og på ubestemt tid.

30. Du stiller velvilligt op til de kurser og efteruddannelser der er nødvendige for at kunne leve op til de krav der stilles til en moderne medarbejder i vores alsidige branche. 

31. Du overdriver ikke med din effektive arbejdsindsats, fremmøde sikkerhed eller dine evner, for du er klar over at dem der tror og har tillid tid dig, sikkert så skal udføre de opgaver du ikke magtede i weekenden eller om aftennen, for at overholde de indgåede aftaler

32. Du er ikke typen der begynder at lede efter fyraften. Hvis du kan se der er tid til en lille ekstra opgave i programmet inden fyraften.

33. Du er ikke plaget af venner og bekendte, der ringer til dig på din mobiltelefon i arbejdstiden, bare fordi de trænger til mentalt mundhygiejne eller ikke har andet at tage sig til. De er godt klar over at det er mere hensigtmæssigt at de ringer til dig i fritiden eller i pauserne. Unødige afbrydelser i arbejdstiden, kan nemt koste et par arbejdstimer i løbet af en arbejdsdag, samt det er en stress faktor, for dig og dine kollegaer.

34. Du har et godt ry fra kollegaer og kunder du har arbejdet sammen med eller har arbejdet  for. På tidligere abejdspladser.

35. Du ved det er en stor kvalitet at du er engageret i dit arbejde, uanset hvad opgaven går ud på og samtidigt kan det være med til du ikke ubevist får lavet en fejl, som kan ende med at være en uoverskuelig økonomiks problem for dig eller din arbejdsgiver. Kort sagt, du tænker over om opgaven er udført korrrekt.

36. Du har god mulighed for at afholde ferie når det passer dig. Hvis du er ude i god tid, hvornår du ønsker ferie, så det kan indgå i arbejdsplanlægningen. Samtidigt er du opmærksom og viser hensyn til hvordan arbejdsbyrden er i firmaet og for dine kollegaer, Når du planlægger at holder ferie eller tage en fridag.

37. Du tør være anderledes og har ikke noget imod, at du betegnes som en excentrisk person, fordi du er energisk, dygtig og hurtig til dit arbejde...

38. Du ved at har du behov for at starte dagen, med en pause eller holde ekstra pauser i løbet af arbejdsdagen, er det intet problem. Du bliver blot noget ekstra tid på arbejde, så du får indhentet den tid du har brugt på pauser eller private gøremål i løbet af dagen. Så kan du stadig kræve betaling for en hel arbejdsdag. Samt du har udført en dags arbejde, uden at blive stresset, eller kørt træt.  

39. Du kan sige ja tak til kunders gæstfrihed og skriver ikke den brugte tid, på kundens eller arbejdsgiverens regning.

40. Du er typen der gennemkører i hoved eller på papir i hvilken rækkefølge, du løser en større eller mindre opgave bedst muligt. Så det rigtige værktøj, udstyr og ikke mindst alle reservedele/materialer er til rådighed på rette tid og sted, når du udfører opgaven, så spildtid undgås og eventuelt aftaler kan overholdes.

41. Du ved at i enkle tilfælde kan det være nødvendigt at aflyse en fritids intreress, for at færdig gøre en arbejdsopgave.

42. Du er klar over at hvis noget er gået galt for dig, behøver det ikke være andres skyld. Du kan selv være oversagen til at det er gået galt for dig.

43. Du ved at vi kan være afhængig af vejret, med hensyn til hvornår en opgave kan eller skal klares. Derfor er det hensigtsmæssigt at du er fleksibel med arbejdstiderne i alle ugens dage.

44. Du er ikke så forfængelig, at du ikke kan tåle at blive snavset og lugte af gylle, møg, olie mm.

45. Du er ikke typen der under en arbejdsopgave, forsøger at springe over hvor gærdet er lavest, eller kommer med dårlige undskyldninger og forklaringer, fordi det passer bedre ind i dit eget program.

46. Du kan tale engelsk og tysk. Samt du kan læse og forstå teknisk engelsk og tysk.

47.Du ved at er du opvokset som curling person og ikke kan klare andet end at leve som sådan, er du ikke egnet til at arbejde i Løve traktorservice. Vi har ingen curlingkoste i firmaet, ej heller nogen der har tid og lyst til at betjene dem.

48.Du har en opgave du skal havde klaret inden du kan holde fyraften: Du er fysisk og psykisk kørt træt, kan ikke mere, har ondt og ingen til at afløse dig. så du tager din viljestyrke i brug og gør opgaven færdig.

49. Du kan forvente vi er fleksible med arbejdstiderne. 

50. Du er typen der bliver ved at spørge kunden indtil du har forstået en arbejdsopgave korrekt. Der er ingen dumme spørgsmål, kun dumme svar. Der er ærgeligt, spild af din tid og penge, hvis en opgave skal laves om, fordi du lige glemte at spørge en ekstra gang

51. Du har god evnen til at sætte dig ind i hvordan. kunder ønsker og forventer en opgave løst.

52. Du er ikke den der i utide smutter i arbejdstiden fra din arbejdsopgave, uden at du har sikkert dig, at der er andre til at tage over.

53. Du er typen, der selv om det er gode tider for dig, har overskud til at undertrykke din egoisme og kan udsætte egne opgaver, for at hjælpe Løve Traktorservice med en opgave, hvis det knivber. Du ved samtidigt at hvis det bliver dårlige tider for dig. Vil du være forrest i rækken, hvis du en dag mangler hjælp fra Løve Traktorservice.

54. Du er god til at forudse hvilke problemstillinger der eventuelt kan opstå under udførelse af en opgave, så du er beret.

55. Du er kreativ, god til at designe og kan se om der er harmoni i de ting du arbejder med. Hvad enten det er brugskunst,  landbrugsmaskiner eller smedearbejde du fremstiller/arbejder med.

56. Du ved at servicevognene skal køres med omtanke og ikke er en vedligeholdelses fri racervogne og værktøjet ikke selv hopper på plads i bilen efter brug og du parkere bilen på en hensigtsmæssig måde, så den undgår påkørsler, gnister fra svejseværk og vinkelsliber. mm. under f.eks. en arbejdsopgave i marken.

57. Du møder op på arbejde med dine egne holdninger og meninger, du er ikke typen der er topstyret hjemme fra. eller din adfærd på arbejdet er påvirket af en religion.

58. Du er godt til at bruge det forskellige sikkerheds udstyr og løftegrej, du har til rådighed på værkstedet.

59. Du er god til at planlægge, f.eks. læge og tandlæge besøg mm. på dine fridage og i din fritid.

60. Du lægger ikke andre dit roderi eller svineri til byrde. det falder dig naturligt at rydde op efter en arbejdsopgave eller et privat gøremål/opgave.

61. Du har evnen og ikke mindst modet til at sætte handling bag. Det du siger og mener.

62. Du er ikke paragrafrytter.

63. Du er typen der udfører en tildelt opgave, uden at det er nødvendigt, gentagende gange at minde dig om at opgaven ikke er påbegyndt eller endnu ikke er udført.

64. Du ved, tillid er godt, men skal du tage ansvaret for at en opgave er udført korrekt, er kontrol bedre.

65. Du kan uden problemer klare at arbejde i den fri natur, med alt hvad det indebærer.

66. Du har ikke firmabil til rådighed uden for arbejdstiden, men kan låne biler, trailer og værktøj til egne opgaver  i begrænset omfang .

67. Du kan multitasking. Passe forretningen alene, hvis det er nødvendigt, med telefon opkald. kundebetjening, vareudlevering, varebestilling, samt klare mange mindre arbejdsopgaver i løbet af dagen og du får skrevet alt ned, så som udført arbejde, materialeforbrug og beskeder eller indkommende arbejdsopgaver der kan klares senere.

68. Du er hjælpsom af natur og har evne til at behandle kunderne på en måde, at de ved de er velkommen i forretningen.

69. Du kan i begrænset omfang købe ind, til eget forbrug, til firmaet indkøbspris, bare denne aktivitet forgår i pauserne eller uden for arbejdstid.

70. Du ved at passer det dig bedre at arbejde en lørdag i stedet for en onsdag, ville det sikkert også kunne skrues sammen.

71. Du er god til at forklare hvad der er positivt og hvad der er negativ for kunden, med aftaler du indgår ved.r. opgaver. De fleste husker bedst  hvad der var til deres fordel og fortræger det negative. Vær sikker på at kunden har forstået hvad der er negativt for kunden. Bliver der eventuelt et problem senere med en opgave du har udført, kan du regne med at du bliver taberen, hvis samarbejdet med kunden skal forsætte. Skal du være indstillet på gode miner til slet spil,

72. Du har kørekort minimum kategori B og gerne trailer kort.

73. Du har mulighed for at deltage aktivt i tilrettelæggelse af din arbejdsdag.

74. Du har indblik i korrekt betjening af værktøj og værkstedsmaskiner.

75. Du er ikke forpligtet til at udfører opgaver ud over hvad dine evner rækker til. Har du ikke evnerne eller kompentencen, siger du fra og  beder om hjælp. Ellers får du brugt for mange arbejdstimer på opgaven og det kan også være en stress faktor for dig. hvis du ikke har kompentencen til opgaven.

76. Du har indblik i: reparationsteknik af mekaniske, el og hydrauliske komponenter, svejsning, stålbearbejdning og ikke bange, for nye udfordringer inden for disse områder.

77. Du har mulighed for at bruge firmaets computer/internet til private gøremål  i pauserne eller uden for arbejdstiden.

78. Du bruger din mobiltelefon højst 7 minutter om dagen på at sende sms beskeder og private samtaler i arbejdstiden.

79. Du respekter og behandler andres ting på fornuftig vis.

80.Du ved at under udførelse af større opgaver, med mange udfordringer og fejlmuligheder, er det som at spille skak, mens du flytter den ene brik, tænker du på dine næste træk og ikke på andre ligegyldige ting, du alligevel ikke kan ændre. Så undgår du at blive skakmat.

81. Du har god evne til at løse eventuelle konflikter, på en demokratisk og positiv måde.

82. Du skal ikke forvente der bliver holdt firmafester.

83. Du er af natur en udadvendt glad person, med humoristisk sans og ser positivt på livet udfordringer.

84. Du er bare ikke den der altid har været uheldig hele dit liv og har smadret flere biler, motorcykler og brækket arme og ben gentagende gange.

85. Du er ikke medlem af hypokonderforeningen, sygefravær ved du dårligt hvad er, og du typen der møder til den aftalte tid.

86. Du har viljen og lysten til at arbejde, Har du ikke vijlen, så se at få opbygget viljen, har du kun lysten, vil du være til mere besvær en gavn på en arbejdsplads. Ingen kan holde ud at arbejde sammen med en der kun vil/gider deltage i et stykke arbejde så længe det er sjovt. Dem der skal betale for dit arbejde i sidste ende, vil også fravælge dig, hvis du ikke har viljen.

87. Du lider ikke af højde skræk eller klaustroforbi.

85. Du er pligtopfyldende. Man kan regne med de aftaler du indgår. Er det strengt nødvendigt for dig, at ændre eller svigte en aftale, Gør du de berørte parter, så tidligt som muligt, opmærksom på at du ikke har mulighed for at overholde aftalen.

88.  Du får betalingen for udført arbejde indsat på din konto til aftalt tid.

89.  Du er opvokset med at kan se forskel på hvad der er dit og hvad der er andres.

90. Du ved halve og hele sabbatår i vores branche er ikke muligt, med mindre du ønsker at starte fra punkt nul igen. Andre vil selvfølgelig havde overtaget din plads, mens du nyder sabbatten og måske med uden indkomst. Du ved at Ikke alle kan få overført økonomisk bidrag fra deres medmennesker arbejdsindats.

91. Du behandler dine medmennesker og kollegaer, med værdighed og respekt.

90. Du glæder dig over andres succes, bare det ikke er på din bekostning. 

92. Du ved at det er vigtigt at kunne samarbejde og udvise fleksibelhed i et mindre firma

93. Du skal ikke forvente at ledelsen blander sig i dit private liv.

94. Du er velkommen til at komme med ideer og positive fornyelser, til gavn for dig selv, kollegaer og firmaet.

95. Du er måske ikke enig i mindst 16 af ovenstående punkter, Men du kender sikkert nogen som vil værre det, så bed dem om at læse ovenstående og hør hvor mange, af punkterne de er enige med. Jeg kan sige det er ingen der har haft fuldt hus indtil nu.  Heller ikke mig selv.

Jeg er vandt til at få nogen slag over nakken, så jeg er blevet immum over for kritik. Så kom venligst med en kommentar, hvis du har lyst. Nedenstående mail kan benyttes. Kom med ris eller forslag til forbedringer, for et mere effektivt  og bedre arbejdsliv i Danmark. Så vi samlet kan opretholde og eventuelt forbedre den danske økonomi med mere velstand, som i sidste ende giver os alle mere velfærd.

 96.___________________________________________________

97.___________________________________________________

Hjælp med forslag til de sidste punkter,  Brug dine erfaringer/oplevelser og vær med til at gøre en forskel.

 

 Venlig hilsen Niels Arne Skovgård Andersen.    Mail: Klik her

Aktuelt

Gæster på besøg

Vi har 14 gæster og ingen medlemmer online


Design og Ansvar Løve traktorservice. i samarbejde med Risbjerggaard.dk