Monday 22nd of July 2024

logo

Historie

nisse_mand    Far_Knud_mor_Inge_og_lille_Niels_Arne

Jeg Niels Arne er en årgang 1957 født og opvokset på gården Juelsborg ved Løve, som forkælet efternøler vil nogen sikkert mene. Sammen med mine ældre søskende Hans Gunnar og Bodil. Mine forældre Inge og Knud startede med at drive maskinstation fra Juelsborg omkring 1952. Så landbrug, traktorer, landbrugsmaskiner og maskinstations arbejde er kommet ind fra barns ben.

Udlært som landbrugsmekaniker 1977 hos Asger Andersen i Gørlev

Fra 1977-1985 arbejdet med smedeopgaver, reparation af lastbiler, entreprenør maskiner traktorer og landbrugsmaskiner, kørt på maskinstation.

1980 Vandt en rejse til USA med alt betalt, af Landsbladet og Ford Motor Company A/S København, ved at tegne fremtidens traktor år 2000.

Startede som selvstændig i 1985 med at købe en ny Mercedes 207 kassevogn  samt en fast monteret biltelefon der dengang kostede 19.000kr. + moms.

firmabil_merzedes 
Bilen blev indrettet med div. udstyr, næsten alt blev udført ude i marken i alt slags vejr, fra denne servicevogn på det tidspunkt.
Jeg hjalp mine kolleger/venner på freelance i flere år. bl.a. Dan Nielsen i Vetterslev som var forhandler af Fendt traktore. 

snemand_small

I 1989 blev der bygget et værksted på mit fødehjem Juelsborg, som bl.a. min Far Knud var primus motor for. Løve traktorservice a/s lejer sig nu ind hos min nevø Lars Vanggaard som  idag ejer Juelsborg. Vi har i fællesskab, fået opbygget et velfungerende værksted, med værkstøj, maskiner og lager,  som Gården/maskinstationen og Løve traktorservice a/s deles om.  3 lærlinge Lars Peter, Rasmus og Nikolai er blevet udlært som landbrugsmekanikker i Løve Traktorservice a/s. I dag er alle medarbejderne freelance. så vi har ingen lærlinge mere.

 

Vi har meget værktøj, udstyr og reservedele i forhold til vores værksteds omsætning, men det gør at vi kan arbejde mere optimalt, når vi ikke mangler noget. Specielt en stor fordel når vi har nødreparationer.


Vi arbejder med traktorer, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner, stål konstruktioner og fremstilling af div. speciel maskiner og opgaver efter kundes ønske. Se eventuelt under foto album for mere information om vores aktiviteter og arbejdsområder.

Vi har haft traktor forhandling af  Fendt og Belarus men har det ikke mere og ønsker ej heller at få en traktorforhandling igen.
Der bliver dikteret for meget fra Importør og fabrikker om hvordan Vi/Jeg skal drive vores forretning. samt aftaler blive ændret over nattet. Men det var sjovt og spændende så længe det varede, som det er med de fleste ting her i livet.

 

Vi har haft medvind med at bygge forretningen op. Der er mange andre forretninger i Vestsjælland området, store som små der er lukket siden 1990 og det har selvfølgelig været en positiv udvikling for os. Samt  der er mange flinke og hjælpsomme mennesker der henviser nye kunder til os. Så i dag har vi fået opbygget en stabil forretning der løbende bliver tilpasset de nye tider der venter forude.

Staal2

Vi har et forholdsvis stort lager af stål og det sælger vi meget af. Vi kan levere her og nu.
Mange landmænd gør det selv i dag og der er ikke så mange der ligger inde med div. stål i dag, heller ikke grossister i området.
Køber kunder større partier stål, får vi leveret det direkte til kunden ,og så får  de det til en god pris.

transport9

Vores hjemmeside bliver flittigt besøgt. Her sælger vi mange af vores maskiner.
Vi har siden 1983 haft salgsformidling for kunder, ikke på nettet fra start, men nu er det næsten alt der bliver solgt derfra.
Vi har flere tusinde besøgende på hjemmesiden hvert år.
Vi prøver på at have mindst 400 maskiner/emner til salg hele tiden så der er noget at vælge imellem.
Priserne ligger fra 1000 kr. og på til omkring 2.500.000 kr, så der er noget for alle.

transport10

Vi køber div. maskinparker op og sælger dem videre via nettet.
De nye maskiner vi sælger er altid på hjemmemarked, men næsten halvdelen af de brugte maskine går ud af landet.
Vi har fået opbygget en masse gode kontakter i Danmark og udlandet igennem årene ,som vi har meget glæde af.
Vi arbejder også med fremstilling af hydraulik slanger og andet hydraulik udstyr til bl.a. traktorer, landbrugsmaskiner, staldinventar, entreprenørmaskiner, lastbiler og kraner.
Vi forsøger at have de rigtige komponenter til rådighed og fremstiller hydraulik slangerne, mens kunden venter.
Vi har en stationær slange presser på værkstedtet, og en mobil presser vi kan tage med ud i marken til vanskelige opgaver.
I 2004 købte vi en ny Mercedes Benz 316 Sprinter, som vi har brugt rigtig meget energi på at indrette og udruste med det rigtige udstyr til de alsidige opgaver, vi bliver budt i marken.

Firmabil_3 2 3

I 2008 blev  Nissan King Cab fra 1998 udskiftet med en Toyota Hilux

Nissan_king_cab_1998 2 3 4 5 6

Vi har i flere år hjulpet med undervisnings materiale til landbrugsskoler og tekniske skoler. Vi hjælper også div. fagblade med artikler og informationer inden for vores brance.

Gearkasse til skole 2 3 4


Løve traktorservice har siden 2007 været et aktieselskab.
Jeg i dag er ansat  som direktør i Løve Traktorservice a/s.  Ikke til de direktørlønniger, vi læser om i aviserne, men dog mere end jeg kunne opnå på overførelse indkomst. men ud over det,  har jeg fri Toyota ladbil og fri telefon til rådighed,  Så jeg skal ikke klage.

Igennem alle de år Løve traktorservice A/S har eksisteret, har alle leverandører fået deres betaling til tiden, for de varer eller ydelser vi har modtaget/bestilt og har en plan om at det skal forblive sådan.

Vi har et fast mål i Løve traktorservice a/s, med en fleksibel plan, men vores mål er en forretnings hemmelighed som vi ikke engang selv kender.

Til sidst vil jeg sige mange tak til alle dem der hjælper og støtter Løve traktorservice A/S. Ingen nævnt, ingen glemt. 

Det var lidt af forsiden af medaljen, bagsiden er fejet ind under gulvtæppet.

venlig hilsen Niels Arne Skovgård Andersen.

PS. Hvis du ikke er kørt helt træt nu, skulle du prøve at klikke ind under foto album på forsiden af hjemmesiden, der vil du kunne finde meget mere historie, med billeder og tekst. god fornøjelse.

Aktuelt

Gæster på besøg

Vi har 24 gæster og ingen medlemmer online


Design og Ansvar Løve traktorservice. i samarbejde med Risbjerggaard.dk