Fendt 936 - 2
Den største Fendt i 1976, var en Favorit 615 på 150 hestekræfter og Fendten havde hverken elektronik eller hydrauliske lamel koblinger ud over turbo koblingen, som var en slid fri turbine kobling.
Jeg har arbejdet med Fendt siden 1978 hvor jeg var ansat hos Smedemester Benny Andersen i Løve. Han fik Fendt forhandling i 1978.
Jeg var ansat hos Benny  fra 1977 til 1982. I 1982 blev jeg ansat på mine forældres gård Juelsborg, hvor jeg arbejdede som traktorfører og smed.
Når der ikke var arbejde på gården, arbejdede jeg som freelance medarbejder for Dan Nielsen i Vetterslev. Dan havde haft Fendt forhandling siden 1976.
Jeg arbejde i flere år for Dan på freelance. Det var en stor hjælp for mig. Specielt efter jeg var startet med Løve traktorservice i 1985 og ved at arbejde for Dan kunne jeg holde en stabil indtægt hele året igennem.
Som tiden gik, blev der mere arbejde i Løve traktorservice og mindre tid til at hjælpe Dan, så mit freelance job hos ham stoppede efter nogle år.
Dan og jeg har stadig en del samarbejde og hjælper gerne hinanden når det kniber med tiden, eller ekspertise.
I Løve traktorservice var vi Fendt service værksted indtil 2003, hvor der kom ny importør og hele forhandler organisationen blev ændret.
Vi servicere i dag stadig en del Fendt traktorer.
 
Stop Slideshow
Start Slideshow
Opdatér
Luk vindue